Cerita Ini Aku Tangkap!

By: Hidayat Jamalolail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 26-Nov-2008 10:58 Email | Share | | Bookmark
jom tunang!

the engagement day of my friend sister on the 22 November 2008 (Saturday).






tiada mahu letak byk-byk atas dasar2 privasi. hehe. yelah, org punya engagement day kan. kalau famili atau diri sendiri punya tak apalah jugak.


Sunday, 23-Nov-2008 05:27 Email | Share | | Bookmark
maaf.

MAAFLAH ada gambar-gambar entry-entry lama, the link is broken. tak tahulah kenapa. aduihh.


Tuesday, 28-Oct-2008 16:54 Email | Share | | Bookmark
cuti is holiday

dah masuk minggu kedua percutian semester 3 minggu MMU, cyberjaya. ada lagi seminggu setengah. fuhh fuhh. tak lama lagi result keluar, nak masuk belajar balik. fuuhh fuuhh.



more pixx coming soon this November!!!

seperti yg telah dijanjikan; KLIK saja link ini!!!

http://www.flickr.com/photos/hidayatjamalolail/sets/72157608591666121/

sekian!


Thursday, 2-Oct-2008 17:18 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2008!

 
 
 
View all 9 photos...
It's that time of that year again! Hari Raya Aidilfitri!!!!

this year, the venue is Batu Kikir, Negeri Sembilan. It was a blast!!!!! given that, i only have a week of holiday for raya and this coming Monday(6th October) is my Final Presentation and later that week, my Final Exam starts! geez....

anyway, tak sempat lagi nak upload gambar byk2. letak satu saja dulu. teaser. lepas tu trailer and later after that barulah keluar movie dia. kan? hehe

bukan semua gmbar raya bawah ni dari aku. ada sebahagian dari kamera Paksu. nak tahu which one is which, tgk ja betul2 dekat gmba tu. kalau ada watermark nama aku, aku punya. kalau takda, paksu punya. sekian.










sekian. ade lagi enam klik thumbnails atas yeh.

nak lagi? klik link Flickr ini!!!
http://www.flickr.com/photos/hidayatjamalolail/sets/72157607835879047/


Monday, 15-Sep-2008 07:37 Email | Share | | Bookmark
lama!

saja nak update. isi mase lapang. <--walaupun assignment bertimbun!!!!





tu ja. toodles!!
sorry for the broken link. dah repair dah.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net